Tervetuloa LR TEAMin järjestämiin seuraesteratsastuskilpailuihin Kivitallille sunnuntaina 30.5.2010 klo 10.00
 
Osallistujia kilpailuihin on ilmoittautunut varsin mukavasti. Toivotaan että sää suosii meitä sunnuntain ajan. Ohessa ohjeita kilpailualuueen yms suhteen.
 
 
TOIMIHENKILÖT
 Kilpailun johtajana toimii Anu Aho, tuomarina  ja ratamestarina Wilhelmiina Karjalainen.
 
KILPAILUPAIKKA
Kilpailupaikkana toimii Kivitallin hiekkakenttä osoitteessa Lammijärventie 101, 38210 SASTAMALA. Kilpailupaikalle on opasteet  Sastamalantieltä 249. Katso myös erillinen kartta kilpailupaikalle osoitteesta .
 
 
KANSLIA
Kilpailukanslia sijaitsee kilpailukentän laidalla buffetin vieressä. Kilpailukanslia avataan klo 9.00. Mikäli jostain syystä et pääse starttaamaan kisoissa, peruthan ystävällisesti osallistumisesi hyvissä ajoin numeroon 040-7218280
 
  
TRAILERIT/HEVOSKULJETUSAUTOT
Reippaat ”liikenteenohjaajat” opastavat kilpailupaikalla.  Trailerit ja hevosautot pysäköidään tallin alueelle.  Yleisön pysäköintialue on tultaessa Kivitallin alueella.
Tallin pihasta löytyvät vesipiste, wc, kottikärryt+siivousvälineet sekä lantakontti johon purut jne toivotaan kipattavan.
 
KÄSIHEVOSALUE on ratsastuskentän ja maastoradan välisellä alueella.
 
KILPAILUALUE
Kilpailupaikkana toimii hiekka-kumirouhepohjainen ratsastuskenttä. 
 
VERRYTTELYALUE
Verryttely toimii samalla pohjalla kilpailukentän kanssa. Aidattu verryttelyalue on radan toisessa päässä, ja siellä voi olla 5 ratsukkoa kerrallaan.  Mahdollisuus on aloitella veryttelyä myös viereisellä maastoradalla.  5 luokan ratsukot saavat ratsastavat ”sekaisin”  eli estekorkeuksia nostetaan ratsukkokohtaisesti näin jokaiselle varataan riittävästi aikaa valmistautua. 
 
BUFFET
Kilpailualueella toimii hyvin iloinen buffet. 
 
 
Tiedustelut:
Anu Aho , 040-7218280
 

      Tervetuloa  

     kilpailemaan!