27.-28.8. kilpailtiin Kangasalla alue- ja kansallisissa kenttäkilpailuissa. Lauantaina 27.8. ratsastettiin Hämeen aluemestaruuskilpailu tutustumisluokan tasolla ja tässä luokassa olikin LR Teamilta laaja osanotto. Luokan ja Hämeen aluemestaruuden voitti LR Teamin Kristiina Honko ratsullaan La Bar, johtaen kilpailua koulukokeesta lähtien. Luokassa viidenneksi sijoittui LR Teamin Sari Torvinen Awelinalla. LR Team onnittelee Kristiinaa ja Saria sekä tietysti myös muita seuroja edustaneita mitalisteja ja sijoittuneita! Luokassa mukana olivat myös Sanna Silvennoinen - Lowhill Mission Man, Kati Keskinen - Darja Fust Strean, Esti Laaksonen - Prime Minister ja Heli Hautala - Escudo Rojo.

Sunnuntaina 28.8. kilpailtiin harrasteluokka ja kansallinen Helppo luokka. Harrasteluokassa LR Teamia edusti ratsukko Päivi Lappalainen - Ihme-Kukka sijoittuen hienosti luokassa viidenneksi. Helpossa luokassa upeasti kolmansiksi sijoittuivat Monna Hietanen ja Zimzalabim. Helpossa luokassa mukana olivat myös Ann-Niina Kiviniitty - Zinnia ja Henna-Riikka Väisänen - Alessa II.

4.9.2011 Keuruun aluekenttäkilpailuissa olivat LR Teamista tutustumisluokassa mukana Kati Keskinen - Darja Fust Strean ja Heli Hautala - Escudo Rojo sijoittuen luokassa neljänneksi ja viidenneksi.