Blogi on viime aikoina ollut hiljainen jäsenistön keskityttyä aktiiviseen kilpailemiseen. Kilpailtu onkin oikein urakalla... 9.-10.7. Niinisalossa kilpailtiin alue- ja kansallisissa kenttäkilpailuissa. Kansallisissa luokissa ei LR-Teamin jäseniä tällä kertaa nähty, mutta harraste- ja tutustumisluokkiin osallistuttiin. Tutustumisluokassa starttasivat Sari Torvinen - Awelina, Saija Huupponen - Endewa, Sanna Silvennoinen - Lowhill Mission Man, Heli Hautala - Escudo Rojo ja Kaisa Kiviniitty- Toniino. Tällä kertaa jäätiin ilman sijoituksia, parhaasta tuloksesta vastasivat Sari ja Awelina sijalla 12. (toinen ei sijoittunut) ja heti seuraavalla sijalla kärkkyivät Saija ja Endewa. Harrasteluokkaan osallistuivat Kati Keskinen ja Darja Fust Strean, jääden myöskin pari pykälää sijoituksesta.

Seuraava kilpailu, jossa LR-teamilta oli edustus kilpailtiin Hattulassa 24.7. tutustumisluokan tasolla. Luokka oli jaettu suuren osallistujamäärän vuoksi kahtia. Toisessa luokassa sijoittuivat kahdeksansiksi Kati Keskinen ja Darja Fust Strean, upea suoritus ratsukon ensimmäisessä tutustumisluokassa. Toisessa luokassa taas Kristiina Honko ja La Bar nappasivat sijan 5. Muutenkin osallistujia LR-Teamista oli melko runsaasti, luokissa kilpailivat Sari Torvinen - Awelina, Heli Hautala - Escudo Rojo sekä Henna-Riikka Väisänen - Alessa II.

Lapinlahden kansallisissa ja kansainvälisissä kenttäkilpailuissa 29.7.2011 - 31.7.2011 oli mukana kaksi LR-Teamin ratsukkoa kansallisessa Va B luokassa. Monna Hietanen ja Zimzalabim tekivät ensimmäisessä vaativassa luokassaan hienon suorituksen ja sijoittuivat luokassa kolmansiksi! Myös Saija Huupponen osallistui luokkaan ratsulla Selavie ja oli luokassa viides, mahtavaa LR-Team! 

Ypäjän kisaviikolla kilpailtiin tutustumisluokassa 3.8. Luokka oli jälleen jaettu kahtia, koska toisessa luokassa kilpailtiin alueiden välinen joukkuemestaruuskilpailu. LR-Teamilla oli hieno edustus Hämeen kahdessa joukkueessa, kun joukkueiden kahdeksasta ratsukosta viisi edusti LR-Teamia! Ykkösjoukkueessa ratsastivat LR-Teamista Kristiina Honko - La Bar ja Heli Hautala - Escudo Rojo, muut joukkueen jäsenet olivat Minttu Ketonen - Alias Yumyam ja Sanna Siltakorpi - Sleepy Elvis. Kakkosjoukkueeseen kuuluivat LR-Teamin Sari Torvinen ja Awelina, Kati Keskinen ja Darja Fust Strean ja Henna-Riikka Väisänen ja Alessa II sekä Ypäjän ratsastajien Maiju Rasinen - First Kiss. Näillä joukkueilla Häme puhdisti palkintopöydän lähes kokonaan, kun ykkösjoukkue otti kultaa ja kakkosjoukkue hopeaa. Henkilökohtaisen sijoituksen ottivat Henna-Riikka Väisänen ja Alessa II ja Kati Keskinen ja Darja Fust Strean olivat ensimmäiset ei sijoittuneet. Toisessa, kaikille avoimessa luokassa kilpaili LR-Teamista Ann-Niina Kiviniitty kahdella hevosella, sijoittuen Zinnialla luokassa kahdeksanneksi ja ollen ensimmäinen ei sijoittunut ratsulla Rhana Z. Kaiken kaikkiaan siis hieno päivä LR-Teamin ratsukoille!

Ypäjän kisaviikolla kilpailtiin myös kouluratsastuksessa. 5.8. junioreiden kansalliseen Helppo A luokkaan osallistui myöskin hiljattain sairaslomalta palaillut LR-Teamin Minna Mettälä ponillaan Winnetou Painted. Ratsukko oli luokassa 12. lähes 60% tuloksella, ei hullumpaa ponikenttäratsukolta kouluhevosratsukoiden seassa! Ratsukko kilpaili myös 6.8. junioreiden kansallisessa He A luokassa, ollen tällä kertaa hieman huonommilla prosenteilla sijalla 15. Ei kuitenkaan huono suoritus sekään, päinvastoin!

Alavuden aluekenttäkilpailuissa 7.8. helppoon luokkaan osallistui LR-Teamin Ann-Niina Kiviniitty, voittaen luokan ratsulla Zinnia ja sijoittuen kolmanneksi ratsulla Rhana Z. Anni on tehnyt upean paluun kilparadoille kevään onnettomuuden jälkeen, loistavaa! Tutustumisluokassa olivat Alavudella mukana Kaisa Kiviniitty ja Toniino.

Kausi on siis sujunut tähän mennessä LR-Teamin jäseniltä mainiosti, kun lähes jokaisesta kilpailusta on tuotu ruusukkeita kotiin ja ratsukot ovat onnistuneesti nousseet luokissa ylöspäin. Pian kilpaillaan Hämeen aluemestaruudesta Kangasalan kenttäkilpailuissa ja toivottavasti tälläkin kertaa LR-Team tuo mitaleita kotiin, viime vuoden kahden mitalin tapaan!