14.-15.5. kilpailtiin Niinisalossa kenttäratsastuksen alue- ja kansalliset kilpailut ja LR Teamin jäseniä oli tuttuun tapaan mukana useita, joskin kilpailujen siirtyminen viikonlopulla myöhemmäksi verotti hieman osallistujiamääriä myös seurastamme. Kilpailuissa sijoittuivat LR Teamin jäsenistä Minna Mettälä - Winnetou Painted Ponien kansallisessa helpossa luokassa sekä Anniina Eskola - Oskar Maaherra ja Sanna Silvennoinen - Lowhill Mission Man harrasteluokassa. Mukana olivat myös Sari Torvinen - Awelina, Kaisa Kiviniitty - Toniino ja Ann-Niina Kiviniitty hevosilla Albus Dumbledor ja Sense to Win.

15.5. kilpailtiin myös Tampereen ratsastuskeskuksessa yhdistetty koulu- ja estekilpailu, jollainen onkin hyvää harjoittelua kenttäkilpailuja varten etenkin kun mukana oli myös muutama kentälle tuotu maastoeste. Tässä kilpailussa LR Teamin ratsukko Päivi Lappalainen - Ihme-Kukka sijoittui viidenneksi luokassa K.N. Special + 80 cm. Samassa luokassa ratsasti myös Kati Keskinen - Darja Fust Strean.

LR Team onnittelee sijoittuneita!

22.5. kilpaillaan Ypäjällä kenttäratsastuksen aluekilpailut ja siellä jälleen LR Teamilta mukana kunnon edustus kymmenen ratsukon voimin :)